לקבלת המדריך המלא שלי לארגון, 
סידור ועיצוב הבית, מלאו את הפרטים: 

הפרטים נשלחו בהצלחה

להצטרפות לקבוצת הפייסבוק שלי
"עיצוב למשפחות צעירות" 

facebook.png
חבילות-עיצוב.jpg

בואו ניפגש

נפגש.jpg

הפרטים נשלחו בהצלחה

הדירה באבן יהודה

שנתיים וחצי אחורה הכל התחיל. מחכים להיתר לשיפוץ ובינתיים מתחילים לתכנן. ההיתר מתעכב והצרכים קצת משתנים, מעדכנים תכניות ומתלמאים שוב באופטימיות. עוד רגע זה קורה... ואז, קורונה. לא נשברנו! שוב מחכים להיתר, עושים חושבים, מעדכנים ומשדרגים ו... מתחילים!

עיצוב: טל ויסמרק רצון צילום: מאור מויאל (סטודיו רותם)
 

התהליך הארוך כלל תכנון לעומק של שיפוץ מאסיבי, במהלכו הקטנו את המרפסת לטובת הגדלת הסלון, מתוך מחשבה שזהו החלל המרכזי בו שוהה משפחה, המורכבת מזוג הורים, שני ילדים קטנים וכלבה עם מניירות של דיווה.

הנגרות הותאמה באופן אישי לצרכי המשפחה. הספרייה בסלון תוכננה כך שחלקה הימני יכול לשמש כשולחן עבודה או שולחן לפסנתר החשמלי. כמו כן, היא מכילה ציוד רב, המוסתר באמצעות חזיתות נגרות (אפילו איי-רובוט, שיוצא וחוזר בעצמו, מסתתר בה). בחלקים הפתוחים, שולבה רשת אקספנדד בגב הנישות, הנותנת רקע מעניין לפרטי האקססוריז היפים והספרים, ומופיעה גם כמוטיב חוזר בשידת הטלויזיה.


המטבח תוכנן בצורת ר', שהייתה הכי נכונה ופרקטית למבנה החלל והוספנו לו "חצי-אי", שמשלים אותו ברמה העיצובית ומהווה מקום ישיבה גבוה, בנוסף לפינת האוכל, שכייף להתענג בו על קפה של בוקר.


חלל חדר ההורים קטן יחסית, ולכן שמרנו על צבעוניות בהירה ומינימליזם בהלבשה, כך שלא יווצר עומס ויזואלי, שיקטין את החדר עוד יותר. על החלונות המקוריים והמשגעים (!!!) לא יכלתי לוותר, אבל הם היו כהים ואדמוניים, אז צבענו אותם בגוון הקיר והענקנו להם חיים חדשים.


בחדר הילדים המשכנו באותו קו נעים והוספנו צבעוניות משמחת, באמצעות כתמי טראצו על הקיר וארון משגע בכחול אפרפר שנעשה בנגרות אישית מותאמת.


את חדר הרחצה הזה אני אוהבת במיוחד. בחרנו בריצוף מעוטר דומיננטי ובחיפוי קיר שקט ובהיר, כך שנוצר איזון נכון בחלל.


שירותי האורחים נצבעו בשילוב המנצח שחור-לבן.